WAT is de WET VAN AANTREKKINGSKRACHT / THE LAW OF ATTRACTION en hoe kan het ook voor JOU werken?The Law Of Attraction - Leer hoe het echt werkt zonder de New Age mumbo-jumbo, en hoe je het kunt gebruiken om verbluffende resultaten te creëren.


Video samenvatting:

Simpel gezegd, de Wet van Aantrekking stelt dat je datgene aantrekt waarop je je het meest concentreert. Het voor de hand liggende uitvloeisel van de wet van aantrekking is het advies om je te concentreren op de dingen waarvan je meer wilt in je leven - dat je meer tijd moet besteden aan het nadenken over wat je in je leven wilt aantrekken dan wat je niet leuk vindt. Helaas doen de meeste mensen het tegenovergestelde, altijd bezorgd en geobsedeerd door hun problemen. Hoewel dat de menselijke natuur is, hoeft het niet de jouwe te zijn.


Als je wilt dat de dingen in jouw leven beter worden, concentreer je dan op de oplossing, niet op het probleem. Je gedachten genereren de actie die je in je leven onderneemt. Als je gedachten doordrenkt zijn van negativiteit, dan kunnen je acties niet vindingrijk zijn. In plaats van je te concentreren op het oplossen van een probleem, concentreer je je in plaats daarvan op wat je kunt creëren. Vervang piekeren door de projectie van positieve beelden.


De Wet van Aantrekking is buitengewoon krachtig omdat het op het onderbewustzijn werkt. Zodra je onderbewustzijn begint te resoneren met je nieuw gevonden gevoel van zelfvertrouwen, vreugde en kalmte, houdt het op weerstand te bieden. Je zult minder worstelen, je angst kwijtraken en moediger en volhardender zijn bij het nastreven van je doelen!


Verwijzingen in deze video: Invictus Library - Think and Grow Rich (NL Editie): https://www.bol.com/nl/p/invictus-library-think-and-grow-rich/9200000059166447/ The Science of Getting Rich: https://www.bol.com/nl/p/science-of-getting-rich/9200000123911311/?bltgh=lVD6eMxSMZJd1hRmXVBPGA.2_6.11.ProductImage The Secret - het geheim van voorspoed en geluk: https://www.bol.com/nl/f/the-secret/34483722/


✔️ Volg Tom Valkhoff:

YouTube: https://bit.ly/3b9f0pp

Instagram: https://www.instagram.com/tomvalkhoff/​

Facebook: https://www.facebook.com/detomvalkhoff​

Twitter: https://twitter.com/detomvalkhoff​

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tom-valkhoff-ba401358/

Website: https://www.tomvalkhoff.com/​


© Tom Valkhoff - alle rechten voorbehouden.


WAT is de WET VAN AANTREKKINGSKRACHT / THE LAW OF ATTRACTION en hoe kan het ook voor JOU werken?


#wetvanaantrekkingskracht#lawofattraction#tomvalkhoff

6 weergaven0 opmerkingen