Beste Sanny Verhoeven MOTIVATIE (3+ UUR van Pure INSPIRATIE)In de video van vandaag, heb ik een bundeling gemaakt van een aantal van de beste motivatie en inspiratie video's van de enige echte Sanny Verhoeven! Je krijgt deskundig advies over hoe je effectief kunt werken, je waarden kunt uitdagen, kunt overschakelen naar de winnaars-mindset, waarde kunt creëren, je telefoongebruik kunt verminderen, hoe je je omgeving kunt dienen en nog veel meer!


"Ik ben Sanny. Ik geloof dat er veel in het leven mogelijk is en dat je voor een groot deel zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Hoewel er in het leven altijd dingen zullen zijn waar we geen invloed op hebben, kun je hier door de juiste mindset te hebben toch tevreden mee zijn. . Het gaat niet om je feitelijke situatie, maar hoe jij tegen jouw situatie aankijkt. Dat is wat ik heb ervaren, en wat ik graag wil delen met anderen. Daarom ben ik in 2013 gestart met mijn feelgood platform Sanny zoekt Geluk.


In mijn vlogs, interviews en ‘Selfhelp Sanny’ videos wil ik je inspireren om je positiviteit, zelfverzekerdheid en bewustzijn te vergroten zodat je nu al gelukkig kan zijn met wat je hebt. Daarnaast wil ik je helpen je focus te vergroten, en stress te verminderen om zo gelukkig te leven terwijl je je eigen doelen nastreeft."


✔️ Volg Tom Valkhoff:

YouTube: https://bit.ly/3b9f0pp

Spotify: https://spoti.fi/3vJwOkv

Je Kunt Het! podcast: https://spoti.fi/3xhIZFE

Instagram: https://www.instagram.com/tomvalkhoff/

Facebook: https://www.facebook.com/detomvalkhoff

Twitter: https://twitter.com/detomvalkhoff

Website: https://www.tomvalkhoff.com/


© Tom Valkhoff


Beste Sanny Verhoeven MOTIVATIE (3+ UUR van Pure INSPIRATIE)


#sannyverhoeven​​ #motivatie#inspiratie

4 weergaven0 opmerkingen