MEER OVER MIJ

tomviaducttegenmuurdichterbij.png

Gepassioneerd In Het Inspireren Van Anderen

Ondanks dat ik nu heel gelukkig ben, heb ik het niet bepaald makkelijk gehad in mijn leven. Zo zijn mijn ouders op jonge leeftijd gescheiden, heb ik gestotterd, werd ik op school gepest, had ik moeite met leren, werd er ADHD bij me gediagnosticeerd, heb ik in een depressie gezeten, ben ik omgegaan met de verkeerde mensen, heb ik een burnout gehad, kwam ik vaker in aanraking met politie en justitie, heb ik altijd geldproblemen gehad, sliep ik slecht, had ik jarenlang candidaproblemen en heb ik heel mijn leven geworsteld met allerlei destructieve verslavingen.

Alles veranderde voor mij toen ik besloot om geen negatieve invloeden meer toe te laten in mijn leven; ik had namelijk al genoeg negatieve gedachten van mezelf. Eerst stopte ik met het luisteren van black metal, wat al een enorm verschil teweeg bracht. Daarna ben ik gestopt met tabak en alcohol. Het was niet meer zo moeilijk om te stoppen met roken, want ik had eigenlijk alleen echt zin in een sigaret als ik erbij dronk. Vervolgens besloot ik niet meer om te gaan met negatieve mensen, meer te gaan sporten en meer boeken te gaan lezen. Hier liet ik het niet bij.

Ik werd een student voor het leven en leer nog steeds iedere dag bij. Dit is dan ook mijn definitie van succes en geluk: iedere dag een stap dichterbij de beste versie van jezelf. Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd!

Nu is het tijd om het stokje door te geven. Ik heb zo immens veel problemen eigenhandig overwonnen en daardoor zoveel geleerd, dat ik het als mijn persoonlijke missie zie om andere mensen met hun obstakels te helpen.

Ik zat geestelijk, financieel en lichamelijk volledig aan de grond. Nu ben ik gelukkig, succesvol en gezond. Mij is het gelukt. Ik zal jou helpen om hetzelfde te bereiken.

Je kunt het.

Tom Valkhoff logo.png